Timetable 2020


Session Times 2020
Jacaranda Preschool has sessions for both 3 and 4 year olds:

  • 3 Year Old Groups – Koala (Nebel Street) and Possum (Kingsway Drive).
  • 4 Year Old Groups – Blue, Green, Yellow, Red (Kingsway Drive) and Orange & Purple (Nebel Street).

 Each group starts the year according to a staggered start timetable to ensure transition into their group is as positive as possible. The groups then meet each week according to the following times.

 

Four Year Old Kindergarten Groups - 15 hours per week.

(BK) Bush Kinder Terms 2 & 3 for Orange Groups at Westgarthtown Lutheran Reserve and Bush Kinder at Huskisson Reserve will be commencing for Yellow and Blue Group in Term 2.

 Group

Hours

 

ORANGE GROUP

(Nebel Street)

(Bush Kinder)

 

Monday 1:30pm – 4:30pm

Tuesday 8:15am-11:15pm (BK)

Wednesday 8:15am-12:45pm

Fridayday 11:30am –4:00pm

 

 

PURPLE GROUP

(Nebel Street)

Monday 8:00am -12:45pm

Wednesday 12:15pm -4:30pm

Thursday 8:00am - 2:00pm

 

 

 

GREEN GROUP

(Kingsway Drive- Back room)

(Bush Kinder)

Monday 8.15am - 2.00pm

Tuesday  8:15am–2.00pm

Wednesday 8.15am – 11.45pm 

 

 

BLUE GROUP

(Kingsway Drive- Back Room)

 

Wednesday 12.45pm- 4:15pm
Thursday 8.15am - 2.00pm (BK)

Friday 8.15am -2.00pm

 

 

YELLOW GROUP

(Kingsway Drive)

(Bush Kinder)

Monday  8.00am -1:30pm

Tuesday 8:00am – 1:30pm (BK)

Wednesday 12.30pm- 4:30pm

 

 

RED GROUP

(Kingsway Drive)

Wednesday- 8:00am- 12:00pm

Thursday 11:15am- 4:45pm

Friday 8:00am- 1.30pm

 

Three Year Old Kindergarten Groups - 4 hours per week

 

 Group

Hours

POSSUMS GROUP

(Kingsway Drive)

 

Monday 2:30pm-4:30pm

Thursday 8:30pm-10:30am

KOALAS GROUP

(Nebel Street)

Wednesday 2:00pm – 4:00pm

Friday 8:30am – 10:30am

  

 

 

 

NEBEL ST TIMETABLE

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Purple 4YO

8am-12:45pm

4.75hrs

Emma & Leanne

Orange 4YO

8:15am-11:15am

3hrs

Bush Kinder Westgarthtown

Kate & Leanne

Orange 4YO

8:15am-12:45pm

4.5hrs

Kate & Leanne

Purple 4YO

8am-2pm

6hrs

Emma & Leanne

Koala 3YO

8:30am-10:30am

2hrs

Kate & Angie

Orange 4YO

1:30pm-4:30pm

3hrs

Kate & Leanne

Purple 4YO

12:15pm-4:30pm

4.25hrs

Anna & Leanne

Koala 3YO

2pm-4pm

2hrs

Kate & Angie

 

Orange 4YO

11:30am-4pm

4.5hrs

Kate & Angie

 

 

KINGSWAY DR KINDER:   FRONT ROOM

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Yellow 4YO

8:00am- 1:30pm

5.5hrs

Julie & Parveen

 

Yellow 4YO

8:00am-1:30 pm

5.5hrs

Bush Kinder Huskisson

Julie & Parveen

Red 4YO

8:00am-12:00pm

4hrs

Pauline & Parveen

Possum 3YO

8:30am- 10:30am

2hrs

Julie & Nat

Red 4YO

8:00am -1:30pm

5.5hrs

Pauline & Parveen

Possum 3YO

2:30- 4:30

2hrs

Julie & Nat

 

 

Yellow 4YO

12:30- 4:30

4hrs

Julie & Parveen

 

Red 4YO

 11:15am -4:45pm

5.5hrs

Pauline & Parveen

 

 

 

KINGSWAY DR KINDER:    BACK ROOM

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

 

Green 4YO

8:15am-2pm

5.75hr

Laura & Angie

 

Green 4YO

  8:15am- 2pm

5.75hr

Laura & Rose

Green 4YO

 8:15am- 11:45am

3.5hrs

Nadia & Rose

Blue 4YO

 8:15am-2pm

5.75hrs

Bush Kinder Huskisson

Jo & Rose

Blue 4YO

 8:15am-2 pm

5.75hrs

Jo & Rose

 

 

Blue 4YO

12:45pm- 4:15pm

3.5hrs

Nadia & Rose